Få større rabatter og flere fordele som
loyalitetskunde.

Kosmetik

Vita Gold Nail Solution

80 ml til negle

Dette produkt leverer effektivt aktivt ilt til negle og ilter vores celler. Aktivt ilt og kolloidt guld virker synergistisk ved at genopbygge, nære, hydrere og ilte neglene.

Vita Gold Nail Solution:

 • Forbedrer neglestrukturen
 • Hæmmer ​​svampevækst
 • Styrker negleoverfladen
 • Genopbygger negle og hud
 • Nedsætter inflammation
 • Plejer & fugter neglene

Ingredienser:
vand, brintoverilte, panthenol, kolloidt guld, parfume, propylenglykol, triacetin.

Sammensætningen af ​​dette innovative, terapeutiske og kosmetiske produkt er baseret på den samtidige virkning af aktivt ilt og kolloidt guld, med tilsætning af panthenol.

Vita Gold Nail Solution leverer effektivt aktiv ilt til negle og ilter således vores celler. Ved at skabe en beskyttende barriere på overfladen og lindre symptomer på forskellige uønskede negleforhold, bidrager det til sunde og smukke negle.

Hjælper på forskellige lidelser i negle og neglebånd: forbedrer styrken og strukturen af ​​negle, fugter og forbedrer neglernes hårdhed. Det virker som et mildt antiseptisk middel og hjælper med et sundt udseende af negle og neglebånd.

Neglene bliver skinnende og mindre sprøde, overfladen bliver elastisk og blød. Ved påsmøring omdannes panthenol til pantothensyre (vitamin B5), der forbedrer neglens fleksibilitet og styrke.

Keratin er et protein, der findes i vores negle og hud, som sammen med panthenol (vitamin B5), kan trænge dybere ind. Produktet reparerer beskadigede negle og fremmer deres hydrering og struktur.

Opret gratis kundelogin hos Wetality webshop
https://wetality.com/chris22121370

 

Få større rabatter og flere fordele som
loyalitetskunde.

Vita Gold Skin Gel

30 ml til hud

Vita Gold er en ny generation af innovative terapeutiske og kosmetiske produkter, der virker via aktiv ilt og kolloidt guld. Aktiv ilt i dette innovative produkt samarbejder med kolloidt guld og renser, nærer, fugter og ilter huden, reducerer uønskede forandringer og hudens ældning.

Vita Gold Skin Gel:

 • Renser og nærer uren hud og acne hud
 • Påvirker og beroliger rød, følsom hud
 • Blødgør tør hud
 • Regenererer huden
 • Sænker hudens ældningssproces
 • Giver frisk og sund hud

Ingredienser:
vand, brintoverilte, glycerin, aloe vera juice, carbomer, kolloidt guld, sodium hyaluronat, triethanolamin, parfume, propylenglykol, triacetin.

Vita Gold Skin Gel øger iltoptagelsen i hudcellerne og fordi den samtidig skaber en beskyttende barriere på huden, lindrer og forhindrer den hudproblemer og bidrager til en sund og smuk hud. Produktet virker, fordi aktivt ilt og kolloidt guld skaber en synergieffekt, der forbedrer hudens generelle struktur og afgiftning.

En kombination af aloe vera og hyaluronsyre forbedrer hudens flexibilitet og struktur. Produktet indeholder hydrogenperoxid. Kroppen genkender aktiv ilt, fordi det er en del af vores immunsystem.

Den aktive ilt i Vita Gold Skin Gel er stabil ved stuetemperatur og sammen med kolloidt guld er den 3-10 gange mere effektiv. Det kolloide guld kan ikke trænge ind i vores celler og er derfor helt uden bivirkninger.
Vita Gold Skin Gel er også effektiv mod tør hud, som ofte ses i forbindelse med f.eks. herpes, dermatitis, psoriasis, eksem, infektioner, rosacea, vorter m.fl.

Gele’en øger hudens produktion af nye celler, forsinker ældningsprocessen og virker let bakteriedræbende. Vita Gold Skin Gel renser, nærer,
beroliger, fugtiger og regenererer. Den giver huden sit sunde, friske udseende tilbage.

Hjælper på uren hud og acne, rød, følsom og øm hud.

Opret gratis kundelogin hos Wetality webshop
https://wetality.com/chris22121370